El Saragossa i l'Elx decidiran qui passa a l'última eliminatòria del play-off al partit de tornada després d'empatar en el primer enfrontament

L'Elx resisteix davant del Saragossa tot i jugar una hora en inferioritat numèrica (0-0)

Joan Ramon VallvéActualitzat

Elx i Saragossa hauran de resoldre l'eliminatòria d'ascens a Primera a La Romareda diumenge (22.00). L'anada s'ha saldat amb un empat a zero.

El partit ha quedat condicionat per l'expulsió del davanter centre de l'Elx Jonathas, en el minut 29 de partit, per trepitjar El Qamig. El Saragossa ha aprofitat els primers minuts de superioritat numèrica per posar a prova el porter Edgar Badia, que primer ha rebutjat un xut de Kagawa i després ha impedit el gol de Burgui, en un u contra u, dins de l'àrea.

La segona meitat ha estat un monòleg del Saragossa, que ha estavellat una pilota al travesser. En canvi, l'equip de l'exespanyolista Pacheta s'ha fet fort en defensa per intentar, com a mínim, mantenir la porteria a zero. I ho ha aconseguit tot i jugar una hora amb un futbolista menys.