L'Elverum és el vigent campió de la lliga noruega (@ehfcl
Handbol

L'Elverum noruec serà el rival del Barça als vuitens de la Champions

El campió noruec, amb una plantilla molt renovada, va perdre els dos partits de la temporada passada contra els blaugranes

Redacció Esport3Actualitzat

L'Elverum Handball, campió de Noruega i vuitè classificat del Grup A a falta d'una jornada per al final de la fase de grups, serà el rival de Barça en els vuitens de final de la Lliga de Campions d'handbol, que es disputaran el 31 de març (anada) i el 8 d'abril (tornada). La decisió de l'EHF de canviar, a mitjans de febrer, la reglamentació d'aquesta temporada i obligar els dos primers de cada grup a jugar la ronda de vuitens de final (de la qual estaven exempts), carregarà amb dos partits més el ja atapeït calendari dels blaugranes.

En la temporada passada, el Barça ja es va enfrontar a l'Elverum i es va imposar en els dos partits, al Palau Blaugrana (33-24) i també a la pista noruega (26-30).  

La plantilla de l'equip nòrdic ha canviat gairebé totalment pel que fa a la temporada passada. Amb un nou tècnic, l'excentral internacional noruec Borge Lund, i nou fitxatges lideren la lliga del seu país, però a la Lliga de Campions no ha tingut un bon paper, amb només dues victòries i un empat fins ara. La seva plantilla és una barreja de noruecs, danesos i suecs, amb un jove jugador hongarès, el lateral esquerrà Dominik Mathe (21 anys), el seu màxim golejador (44 gols) i el veterà extrem esquerrà internacional francès, Luc Abalo, exjugador del Ciudad Real i el París Saint-Germain.

Elverum és una població de 21.000 habitants situada a 140 quilòmetres al nord d'Oslo que normalment juga a la seva petita pista: el Terningen Arena, amb capacitat per a 2.500 espectadors.

Anar al contingut