Benzema ha marcat el tercer del Madrid (REUTERS)
Champions

El Madrid, a la final amb una altra remuntada èpica

El Manchester City guanyava 0-1 al Bernabéu en el minut 90, però dos gols de Rodrygo han servit per forçar la pròrroga i Benzema, de penal, ha donat la classificació als blancs

Lluís Cervelló TorresActualitzat

El 28 de maig, a París, el Madrid i el Liverpool jugaran la final de la Champions. Els blancs s'han classificat en derrotar el Manchester City per 3 a 1 després d'una altra remuntada.

La primera ocasió clara del partit l'ha tingut el City al minut 20. Una assistència de De Bruyne que ha Bernardo Silva no ha pogut transformar en gol per una gran intervenció de Thibaut Courtois. Tres minuts després, Gabriel Jesús ha recollit un refús a la frontal i el seu xut ha sortit fregant l'escaire. En el 38, una altra bona arribada de l'equip anglès, amb un xut de Phil Foden que de nou ha hagut de treure Courtois amb una bona estirada. Els jugadors del City s'han queixat a l'àrbitre, Daniele Orsato, per dues entrades dures de Casemiro en què l'italià ha decidit no mostrar cap targeta groga.

A la represa, el Madrid ha fet un pas endavant i ha estat a punt de marcar quan només s'havien jugat nou segons. Una centrada de Carvajal l'ha enviat a fora Vinícius quan ho tenia tot de cara per marcar.

Al segon temps, el conjunt de Pep Guardiola ha baixat una marxa i ha jugat molts més minuts a camp propi, protegint-se dels possibles contraatacs blancs. Però quan ho ha tingut clar, ha anat endavant. Al minut 73, Bernardo Silva ha trobat un passadís per plantar-se a la frontal de l'àrea, on ha assistit Mahrez, que amb la cama esquerra ha batut Courtois per marcar el 0-1.

Reacció blanca

El Madrid semblava sentenciat i el City ha disposat de dues ocasions claríssimes per marcar el segon, totes dues a les botes de Grealish.

Però la sentència no ha arribat i el Madrid ha tornat a demostrar la seva capacitat de sobreviure. Al minut 90, Rodrygo ha fet l'empat després d'una assistència de Benzema. I en el 91, el mateix Rodrygo, amb el cap, ha fet el 2 a 1 i ha enviat el partit a la pròrroga.

Rodrygo li ha donat vIda a un Madrid garebé eliminat amb dos gols en el descompte (EFE)

El temps extra no podia començar millor per als d'Ancelotti. En el minut 95, Ruben Dias ha comès penal sobre Karim Benzema. El davanter francès no ha fallat des dels onze metres i ha marcat el 3 a 1.

El City només ha tingut una opció clara de marcar durant la pròrroga, una rematada de Fernandinho a boca de gol que no ha entrat per molt poc.