Yerri Mina durant l'entrenament d'avui a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (Sant Joan Despí)
Barça

L'eix de la defensa, una incògnita de cara al partit contra el Getafe

L'afició del Barça podria assistir aquest diumenge a l'estrena del colombià Yerri Mina a l'estadi. Amb Piqué tocat, Vermaelen encara lesionat i Umtiti sancionat, Ernesto Valverde no té gaires opcions per definir una parella de centrals

Actualitzat

Yerry Mina podria ser titular aquest diumenge en l'onze d'Ernesto Valverde. El colombià, que ja va debutar en l'últim partit de Copa a València, on va entrar en el terreny de joc al minut 83, podria aprofitar els problemes dels centrals del Barça per debutar davant l'afició del Camp Nou.

No està gens clar qui el podria acompanyar en l'eix de la defensa. Gerard Piqué no s'ha entrenat avui perquè continua amb molèsties al seu genoll. Valverde no el vol forçar i farà el que sigui perquè arribi en perfectes condicions al partit de Stamford Bridge contra el Chelsea el dia 20. Per la seva banda, Umtiti està sancionat i Vermaelen encara es recupera de la ruptura fibril·lar que es va fer al camp del Betis.

Ernesto Valverde podria utilitzar jugadors com Busquets o Digne, que ja han ocupat la posició de central excepcionalment, per acompanyar Yerri Mina. L'opció de situar un jugador del filial, com David Costas, per exemple, en aquesta demarcació està pràcticament descartada, ja que en la sessió preparatòria d'aquest divendres no hi ha estat present.

 

 

ARXIVAT A:
Yerry Mina
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut