Futbol Copa del Rei

L'Eivissa es prepara per a un partit històric contra el Barça

L'exblaugrana Pablo Alfaro, entrenador de l'equip illenc, trobarà a l'altra banqueta Quique Setién, amb qui va coincidir tres temporades al Racing de Santander quan tots dos eren jugadors

Laura BruguésActualitzat

L'Eivissa ha fet aquest dimarts un últim entrenament abans del partit de Copa contra el Barça. L'exblaugrana Pablo Alfaro, entrenador de l'equip illenc, trobarà a l'altra banqueta Quique Setién, amb qui va coincidir tres temporades al Racing de Santander quan tots dos eren jugadors. Eivissa es prepara per viure una nit històrica de futbol.

"És un regal que ens ha donat el futbol, és un regal per a l'illa, per al futbol d'Eivissa, i per poder gaudir d'un esdeveniment esportiu".

L'Eivissa, tercer classificat del grup II de Segona B, afronta l'eliminatòria amb la màxima il·lusió i un somni: eliminar el Barça de la Copa. Confien que la gespa artificial de Can Misses hi ajudi.

"Seria una fita històrica, ja és històric el que està passant i estem a Can Misses, amb la nostra gespa i la nostra gent, i intentarem igualar les forces".

Alfaro, exjugador del Barça als 90 en l'època de Johan Cruyff, hauria volgut que Messi formés part de l'expedició blaugrana i ha fet servir la ironia...

"Portar Messi a l'hivern a Eivissa no és fàcil. Hem de tenir clar que a l'estiu el veiem a les cales, als iots i als restaurants. Jo mateix l'he vist moltes vegades, però a l'hivern no l'he vist mai."

Amb les grades supletòries, 6.300 persones ompliran de gom a gom Can Misses.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut