Tots el gols de la quarta jornada de Primera Divisió

L'Athletic de Bilbao ha sumat la primera derrota de la Lliga a Las Palmas. El Vila-real s'ha passejat a Vitòria (0-3). L'Atlètic ha patit per tancar amb victòria la inauguració del seu nou estadi. El Betis ha guanyat el Dépor amb 2 gols de Joaquín. Llevant i València han sumat 1 punt cadascun en un duel amb molta por a la derrota. En un partit amb poc ritme i menys ocasions, l'Eibar ha sabut aprofitar el gol de Gálvez

Un gol de Loïc Remy en el minut 87 ha provocat la primera derrota de l'Athletic de Bilbao, un equip que fins ara tampoc havia encaixat cap gol, després de 4 jornades de lliga. El francès havia entrat en el terreny de joc en el minut 64 pel Las Palmas substituint un Vitolo que acabat de sortir d'una lesió no ha tingut una bona tarda. Els bascos han presentat un equip amb moltes rotacions després del seu partit europeu de dijous passat contra l'Hertha de Berlin.

Bakambu i Bacca sentencien l'Alabès

Dos gols de Cédric Bakambu i un altre de Carlos Bacca han sentenciat a l'Alabès a Mendizorroza (0-3) on el Vila-real ha estat molt superior. L'equip local només ha tingut dos bons moments durant el primer temps, però estat superat àmpliament a la segona meitat. Amb aquest resultat (0-3), l'Alabès continua com a cuer de La Lliga i segueix essent l'únic equip que no ha pogut marcar en les quatre jornades que ha disputat en aquest curs.

Inauguració amb victòria

L'Atlètic de Madrid ha inaugurat el seu nou estadi, el Wanda Metropolitano, amb una patida victòria davant del Màlaga (1-0). El francès Antoine Griezmann ha fet en el minut 60 el primer gol de la història del nou estadi, que ha estat també l'únic del matx. Els atlètics no han estat capaços de trencar el matx davant d'un rival que compta els seus partits per derrotes, quatre. L'entrada després del descans del belga Yannick Carrasco ha donat més profunditat al joc dels de Simeone. En els últims instants, el porter Jan Oblak ha evitat el gol de l'empat visitant.

Doblet de Joaquín

El veterà Joaquín, de 36 anys, ha recuperat la seva màgia per donar els tres punts al Betis davant del Deportivo (2-1). Els andalusos han sumat la segona victòria, totes a casa, en quatre jornades, mentre que els gallecs, que només han sumat 1 punt, encara no saben què és guanyar. Joaquín ha fet de cap l'1 a 0 en el minut 14. En el 23, Fede Cartabia ha empatat per als visitants. En el minut 76 ha aparegut novament Joaquín per recollir una passada de Guardado i marcar el 2 a 1.

Massa por a perdre en el derbi valencià

El Llevant i el València han empatat a 1 en el derbi valencià, un resultat just entre dos equips més interessats a no perdre que a buscar el triomf. Els dos gols han arribat abans del descans. Rodrigo ha avançat els visitants en el minut 31 amb un esplèndid cop de cap. Els valencianistes haurien pogut marcar el segon poc després, però, primer, la rematada de Mina ha topat a l'escaire de la porteria i, tot seguit, el porter Raúl Fernández ha fet una aturada espectacular davant del xut de Carlos Soler. El gol de l'empat l'ha aconseguit Bardhi en el minut 41 amb un xut ajustat.

L'Eibar guanya per la mínima

L'Eibar ha derrotat 1 a 0 el Leganés en el partit que obria la quarta jornada de Lliga. Ha estat un duel sense gaires ocasions on els bascos han sabut aprofitar la seva oportunitat. L'autor de l'únic gol ha estat Alejandro Gálvez en el minut 53 rematant una centrada del japonès Takashi Inui. Els madrilenys han acusat el cop i no han estat capaços de reaccionar per evitar la derrota.