Barça

L'Eibar, l'últim escull del Barça abans de la Copa

El Barça tancarà aquesta tarda la Lliga amb el títol al sarró i amb un únic objectiu al País Basc: preparar l'últim xoc de la temporada, que afrontarà a Sevilla, on disputarà la final de la Copa del Rei contra el València

Actualitzat

L'Eibar vol acabar la Lliga de la millor manera possible, vencent per primera vegada en la seva història el FC Barcelona, i buscarà aquest diumenge a Ipurua (16.15) aquest objectiu contra un rival que sortirà amb el seu millor equip per preparar la final de la Copa de dissabte que ve, a Sevilla, contra el València.

Ernesto Valverde així ho ha assegurat en la seva compareixença davant dels mitjans, ja que no vol que els seus jugadors estiguin gaire temps inactius, i per això ha anunciat que sortirà amb tot, a l'espera que l'Eibar també li plantegi un partit molt competit.

El Barça tancarà aquesta tarda la Lliga amb el títol al sarró i amb un únic objectiu al País Basc: preparar l'últim xoc de la temporada, que afrontarà a Sevilla, on disputarà la final de la Copa del Rei contra el València.

Davant d'aquest panorama, Ernesto Valverde, l'entrenador blaugrana ratificat després que el president de l'entitat, Josep Maria Bartomeu, el va animar a continuar un any més, posarà en escena el que creu que serà l'equip titular de dissabte que ve a Sevilla, per evitar que els seus estiguin massa temps inactius.

El conjunt blaugrana té una llarga llista d'absències per lesió en aquest partit, com són el porter Marc-André ter Stegen, lesionat fa uns dies, i els també absents per problemes físics Luis Suárez, Philippe Coutinho, Arthur Melo i Ousmane Dembélé. A aquesta llista s'hi afegeix Rafinha Alcántara, baixa de llarga durada.

El Barcelona ha trobat a Ipurua un camp adobat per al triomf, ja que des de fa cinc anys, quan l'Eibar va pujar a La Lliga, el conjunt català hi ha guanyat els quatre partits sense haver rebut ni un sol gol en contra (0-2, 0-4, 0-4 i 0-2).

L'Eibar, que després del partit té prevista una festa a la plaça de l'Ajuntament, té com a objectiu evitar que el Barcelona torni a sumar una victòria a Ipurua, després d'haver fet el mateix en les anteriors quatre visites. Malgrat que la permanència ja està més que assegurada, els de José Luis Mendilibar volen acabar la temporada dins els deu primers llocs de la classificació, i per a això serà indispensable guanyar un Barcelona que prepararà a Ipurua la final de Copa.

Anar al contingut