Tenis

L'edició 2018 del Trofeu Comte de Godó comença amb els primers partits de prèvia i amb un clínic amb tenistes il·lustres

Joves aprenents de tenista han pogut pilotejar amb cracs com Pablo Carreño. Diego Schwartzmann o bé Leo Mayer

Actualitzat

L'edició 2018 del Trofeu Comte de Godó ha arrencat aquest diumenge amb els primers partits i, sobretot, amb un gran nombre de visitants que han aprofitat el dia assolellat per passejar-se pel Tenis Barcelona.

A banda dels partits de prèvia, s'hi ha fet un clínic que aglutina centenars de joves aprenents a tenista que poden compartir una estona amb jugadors consagrats. 128 clubs convidats d'arreu de Catalunya, i també alguns Special Olympics, han pilotejat amb Pablo Carreño, Diego Schwartzmann, guanyador del torneig de Rio al mes de febrer en una final contra Verdasco, i el també argentí Leo Mayer.
Tant Carreño, que es va perdre la Copa Davis contra Alemanya i també Montecarlo per lesió, com Diego Schwartzman, que debuta a Barcelona, estan contents de ser a l'altra banda del quadre més perillós.

Al llarg de tota la setmana, Esport3 farà una programació especial per cobrir la cita tenística més important de Catalunya que anirà d'11:00 a 18:00 de dilluns a divendres, amb la transmissió en directe dels partits més destacats, i dissabte oferirà les semifinals (13:30 i 16:00) i, diumenge, la final (15:45).

ARXIVAT A:
Barcelona Open
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut