Quarta "pole" consecutiva de Leclerc (EFE)
Fórmula 1

Charles Leclerc torna a fer la "pole", la quarta consecutiva, a Rússia

L'últim pilot de Ferrari a aconseguir un pòquer seguit de "poles" va ser Michael Schumacher

Noel RodríguezActualitzat

És l'home de moda de la Fórmula 1. Especialment dels dissabtes. Charles Leclerc ha aconseguit al circuit de Sotxi (Rússia) la quarta "pole" consecutiva i la sisena de la temporada. El monegasc no ha fet més que confirmar el fantàstic estat de forma que ja havia demostrat ahir en les sessions de lliures, que s'han disputat fins avui al matí.

Leclerc compartirà aquest diumenge la primera línia amb Lewis Hamilton, a qui ha tret quatre dècimes. La segona filera també serà una combinació Ferrari-Mercedes. Tercer, el guanyador a Singapur, Sebastian Vettel, i quart, Valtteri Bottas.

El finlandès ha comès un parell d'errades en la seva volta que l'han deixat al darrere de Max Verstappen (Red Bull), però l'holandès arrossega una sanció de 5 posicions per haver canviat elements del seu motor.

Una penalització que també ha beneficiat Carlos Sainz (McLaren). El madrileny sortirà des de la cinquena posició, i iguala així la seva millor posició d'inici en un Gran Premi.

Aquest diumenge Ferrari té l'oportunitat de trencar la ratxa d'invencibilitat de Mercedes a Sotxi. Des que aquest traçat es va incorporar al Mundial el 2014, ningú ha pogut superar les bales platejades.

 


 

 

 

Anar al contingut