Els Ferrari continuen, juntament amb els Red Bull (REUTERS)
FÓRMULA 1

Leclerc marca el millor temps a l'Azerbaidjan i ja encadena quatre poles consecutives

El pilot de Ferrari ha acabat la sessió de qualificació al davant de Pérez, Verstappen i del seu company d'equip, Carlos Sainz

Redacció Esport3Actualitzat

Charles Leclerc continua sent el més ràpid. El pilot de Mònaco ha marcat el millor temps (1:41.359) en la sessió de qualificació del Gran Premi de l'Azerbaidjan i ha aconseguit la pole de cara a la cursa d'aquest diumenge a Bakú. De fet, el pilot de Mònaco ja era el més ràpid en els primers entrenaments lliures d'aquest divendres, al davant dels dos Red Bull.

La d'aquest dissabte és la quarta pole consecutiva de Leclerc aquesta temporada. A més, el pilot de l'escuderia italiana repeteix posició de privilegi a l'Azerbaidjan, després que el 2021 aconseguís marcar el millor temps a la Q3 del Gran Premi azerbaidjanès.

Leclerc s'ha mostrat incontestable de la Q1 a la Q3, tot i que Verstappen i Pérez han marcat els millors temps. Tres mànigues en què els equips han patit per la integritat dels pilots i monoplaces, que passaven enganxats al mur del circuit de Bakú. De fet, la bandera groga ha fet acte de presència en diverses ocasions durant la classificació, i fins i tot ho també la bandera vermella, després d'un accident de Lance Stroll.

Per la seva banda, Carlos Sainz ha lluitat per situar-se entre els tres primers en la sessió de classificació, però no ho ha aconseguit. El pilot espanyol sortirà des de la quarta posició, al darrere de Verstappen. Per la seva banda, Lewis Hamilton arrencarà la cursa en la quarta línia de la graella i Fernando Alonso sortirà des de la desena posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut