NBA

LeBron James tomba els Grizzlies de Marc Gasol (88-111)

Els Lakers han superat els de Bickerstaff per 23 punts de diferència en la cinquena victòria en sis partits dels californians

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies han trencat una ratxa de dues victòries consecutives després de ser atropellats per Los Ángeles Lakers de LeBron James al FedEx Forum (88-111)

Els visitants han arribat a dominar per 29 punts en el tercer període davant d'uns Grizzlies que no han tingut, en cap moment, opcions d'entrar en el duel.

LeBron James ha fregat el triple-doble amb 20 punts, 8 rebots i 9 assistències, mentre que el petit dels Gasol no ha pogut fer res per evitar la desfeta dels Grizzlies tot i tancar el partit amb 11 punts, 6 rebots i 3 assistències. Amb aquesta derrota, la franquícia de Memphis cau a la sisena posició de la Conferència Oest tot i que segueix en zona de play-offs.

Els Bulls encaixen la derrota més àmplia de la història de l'NBA

Només els Rockets de la temporada 1986 havien perdut un partit per la mateixa diferència: 56 punts.

Els Celtics han atropellat els de Chicago per 77 a 133 en un partit en què fins a 7 jugadors dels de Boston han superat els 10 punts en anotació. Jaylen Brown ha estat el més destacat amb 23, mentre que Theis ha aportat 22 punts i 10 rebots.

Els Bulls són el segon pitjor equip de l'NBA aquest curs amb un balanç de 6 victòries i 21 derrotes en els 27 partits que han disputat.

ARXIVAT A:
NBAMarc Gasol
Anar al contingut