James i Gasol han protagonitzat molts duels a les pistes
basquet

LeBron James no descarta la tornada de Pau Gasol als Lakers, però ara mateix és una opció remota

La franquícia californiana té una gran consideració per Pau Gasol. Ara mateix no hi ha operacions activades a l'Staples Center, peró la temporada és llarga i el gran de la nissaga vol tornar a les pistes per arribar en condicions als Jocs de Tòquio

Víctor LavagniniActualitzat

L'MVP de les últimes finals s'expressava així en una entrevista en el programa "Road Trippin Pod de Spectrum SportsNet", hores abans d'ampliar el seu contracte amb els defensors del títol.

 

Podria tornar Pau Gasol als Lakers?

Ja ho veurem,  ja ho veurem. Pot ser.

 

Pau Gasol, inactiu des de maig del 2019 per una fractura per estrès al peu esquerre que l'ha obligat a passar dos cops pel quiròfan. Pau, de 40 anys, ja entrena amb pilota a San Francisco. LeBron, a Los Angeles, enigmàtic.

Els Lakers tenen una plaça lliure en la seva plantilla però el perfil respon a un aler alt defensiu. Fins ara no hi ha moviments actius per cobrir aquesta posició. A Pau Gasol, com a jugador veterà, li correspondria un contracte de 2 milions i mig de dòlards. La seva trajectòria, 6 cops All Star, no tanca cap porta si completa la recuperació de la seva delicada lesió.

Pau Gasol sempre ha dit que voldria retirar-se amb la samarreta groga dels Lakers. Fer-ho al costat del seu germà seria un colofó daurat a una carrera impressionant.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut