LeBron James i Giannis Antetokounmpo, cara a cara en una imatge d'arxiu (Reuters)
Bàsquet

LeBron James i Giannis Antetokounmpo seran els capitans del partit de les estrelles de l'NBA

Luka Doncic, segon jugador més votat a l'Oest, serà un dels debutants en un "all-star game"

Actualitzat

La votació popular s'ha acabat, i LeBron James i Giannis Antetokounmpo, els més votats de cada conferència, han estat designats els capitans dels dos equips que s'enfrontaramn en el partit de les estrelles de l'NBA, que es disputarà el 16 de febrer a Chicago.

LeBron, que jugarà el seu 16è "all-star game" de forma consecutiva, és per quart any consecutiu el jugador més votat. També han quedat decidits vuit altres jugadors –quatre per conferència– que seran titulars: Luka Doncic (Mavericks), James Harden (Rockets), Anthony Davis (Los Angeles Lakers), Kawhi Leonard (Clippers), Joel Embiid (Sixers), Pascal Siakam (Raptors), Kemba Walker (Celtics) i Trae Young (Hawks) són els escollits en un sistema triple que inclou la votació popular, una votació entre jugadors i una votació entre periodistes especialitzats.

Doncic, el segon jugador més votat

Doncic, el segon jugador més votat a la Conferència Oest, és un dels tres debutants en un partit de les estrelles, juntament amb Pascal Siakam i Trae Young.  

Tal com ja va passar en l'anterior edició, el partit no enfrontarà la millor selecció de cada conferència, sinó el "Team James" contra el "Team Antetokounmpo". Els dos triaran els seus acompanyants el pròxim 31 de gener, en un programa especial de televisió, mentre que els entrenadors dels equips seran els encarregats de triar els suplents, fins a 7 per equip.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut