Lebron James i Anteto, capitans del proper All-Star
Lebron James i Anteto, capitans del proper All-Star
NBA

LeBron James i Antetokounmpo, capitans de l'All-Star 2023

El nord-americà iguala el rècord de Kareem Abdul-Jabbar com a jugador amb més seleccions per al partit de les estrelles

Redacció Esport3Actualitzat

LeBron James (Los Angeles Lakers) i Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) seran els capitans dels dos equips de l'All-Star de l'NBA, que es jugarà el 19 de febrer a Salt Lake City. L'NBA ha revelat aquest dijous els jugadors titulars de l'All-Star, entre els quals LeBron i Antetokounmpo han estat elegits capitans perquè són els dos que més vots han rebut en cada conferència.

Amb la seva elecció d'aquest any, LeBron iguala el rècord de Kareem Abdul-Jabbar com a jugador amb més seleccions per al partit de les estrelles de l'NBA, amb 19. A més, LeBron és a només 158 punts de superar Abdul-Jabbar com el màxim anotador en la història de l'NBA (38.387 punts). LeBron, de 38 anys i que està disputant la seva vintena temporada en la Lliga, ha estat elegit en sis ocasions consecutives com a capità des que l'NBA va canviar el format de l'All-Star i el seu equip ha guanyat fuinbs ara tots els partits.

Antetokounmpo va ser capità el 2019 i el 2020, però en els dos últims anys el va avançar en les votacions Kevin Durant (Brooklyn Nets). A més de LeBron, a l'Oest han estat escollits com a titulars Nikola Jokic (Denver Nuggets), Stephen Curry (Golden State Warriors), Luka Doncic (Dallas Mavericks) i Zion Williamson (New Orleans Pelicans).

A l'Est, amb Antetokounmpo com a capità, els titulars seran Jayson Tatum (Boston Celtics), Kevin Durant (Brooklyn Nets), Kyrie Irving (Brooklyn Nets) i Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers).

Anar al contingut