Bàsquet

LeBron James esclata contra la polèmica campanya d'H&M acusada de racista

L'estrella dels Cleveland Cavaliers ha escrit un missatge crític a Instagram i ha penjat una fotografia del mateix nen negre amb el lema "King of the world" ("El rei del món")

Actualitzat

LeBron James ha publicat un missatge al seu compte d'Instagram per mostrar la seva indignació arran de la polèmica campanya d'H&M acusada de racista. Hi apareixia la fotografia d'un nen negre vestint una dessuadora verda en la qual es podia llegir el missatge 'El mico més guai de la jungla'.

Molts usuaris van denunciar a la cadena de roba sueca per racisme i l'estrella dels Cleveland Cavaliers de l'NBA es va sumar a les crítiques a través de les xarxes socials amb un missatge contundent i el muntatge de la fotografia del mateix nen amb el lema "King of the world" ("El rei del món").

"No anirem per aquest camí! Ja n'hi ha prou, tots, i més pel que veig en mirar aquesta foto. Veig un jove rei! El governant del món, una força intocable que mai pot ser denegada. Nosaltres, com a afroamericans, sempre haurem de trencar barreres, provar a la gent que s'equivoca i treballar més dur. Però endevineu què, això és el que estimem perquè els beneficis al final del camí són molt bonics".

El davanter del Manchester United, Romelu Lukaku, també s'ha sumat a la protesta de LeBron a les xarxes socials, amb el lema "el negre és bonic", tot això a causa d'una campanya que s'ha convertit en viral pels seus tints racistes i que ja no es troba activa, tot i que no ha desaparegut en les xarxes socials.

Anar al contingut