LeBron James, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Bàsquet

LeBron James aconsegueix fer triple doble a tots els equips de l'NBA

King James es converteix en el primer jugador de la història que li ha fet almenys un triple doble a cadascun dels 30 equips de l'NBA

Actualitzat

LeBron James ha fet un pas més per inscriure el seu nom com un dels jugadors més grans de la història de l'NBA en firmar un triple doble en el triomf dels Los Angeles Lakers contra els Oklahoma City Thunder (112-107). Els 25 punts, 11 rebots i 10 assistències impliquen que el jugador d'Akron ja li ha fet almenys un triple doble a cadascun dels 30 equips que formen part de l'NBA, un fet que cap altre jugador ha aconseguit mai. Al marge d'aquesta dada estadística, els Lakers ja sumen 12 triomfs en 14 partits i continuen disparats, aquesta vegada amb un Anthony Davis (34 punts) especialment incisiu en l'aspecte ofensiu. Ha trigat un any, però LeBron James per fi torna a tenir un equip per lluitar pels títols.

Els Suns s'apaguen

Els que s'allunyen dels primers llocs són els Phoenix Suns, que ja encadenen tres derrotes i es veuen fora de la zona de "play-off" per primera vegada des de que va començar la temporada després de caure contra els Sacramento Kings (120-116). Ricky Rubio ha reaparegut sense estar totalment restablert d'unes molèsties a l'esquena i ha fet només un punt, un rebot i dues assistències. Els Suns han tingut la mala sort de topar-se amb un Bogdan Bogdanovic que ha brodat el seu millor partit a l'NBA, amb 31 punts i una sèrie de 7 triples convertits de 9.

Melo ja anota amb els Blazers

Arribar i moldre, per a Carmelo Anthony, que poques hores després que s'anunciés el seu traspàs als Portland Trail Blazers, s'estrenava amb el seu nou equip anotant 10 punts. Amb tot, una nova aventura per a "Melo", nou company de vestidor de Pau Gasol.

Resultats de la jornada:
Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder, 112 - 107
Sacramento Kings  - Phoenix Suns, 120 - 116
Memphis Grizzlies - Golden State Warriors,  95 - 114
New Orelans Pelicans - Portland Trail Blazers, 115 - 104

 

Anar al contingut