Marc Cucurella durant un partit amb el Chelsea
Marc Cucurella durant un partit amb el Chelsea
futbol

Leboeuf agafa mania a Cucurella: "No és prou bo per al Chelsea, no el volem tornar a veure"

El maresmenc, defensat pel seu tècnic, ha rebut les crítiques del campió del món amb França l'any 1998 i ex blue

Redacció Esport3Actualitzat

Les aigües no baixen més calmades per Stamford Bridge ni amb la inversió multimilionària d'aquest mercat d'hivern. El propietari nord-americà del Chelsea, Todd Boehly, s'ha gastat 330 milions d'euros per capgirar la crisi de l'equip, novè classificat de la Premier a 20 punts de l'Arsenal. Però a l'entorn "blue" no se silencien les crítiques.

L'última, furibunda, ha tingut com a objectiu el jugador català del conjunt entrenat per Graham Potter, Marc Cucurella. Mentre que el discutit tècnic anglès defensa en públic el lateral del Maresme malgrat confiar-hi més aviat poc, un referent del Chelsea entre els anys 1996 i 2001 com Frank Leboeuf ha estat molt dur amb el nivell que l'ex del Brighton està oferint des de l'estiu. El campió del món amb França el 1998 s'ha expressat així:

"No volem tornar a veure Marc Cucurella! No és prou bo per al Chelsea, és tan simple com això. És una bogeria que l'hagin fitxat per 60 o 70 milions de lliures esterlines. No té nivell per al Chelsea!"

El preu del defensa format a la Masia, 62 milions, que el van convertir en el català més car de la història del futbol, pot començar a pesar com una llosa.

Anar al contingut