Leandro Cabrera ha explicat les causes de la millora de resultats de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

Leandro Cabrera: "Els resultats no ens han de marejar"

El central uruguaià dona les claus que expliquen la millora de resultats de l'Espanyol

Els últims bons resultats han fet canviar la situació de l'Espanyol a la Lliga com un mitjó. Però Leandro Cabrera avisa que ara, justament, és quan s'ha d'estar més ferm. El central uruguaià explica que l'aturada per al mundial els ha anat bé per corregir el tret i polir els problemes que tenien a l'inici de la temporada.  

"A cada partit, independentment del resultat, hem fet passos endavant. Vam arribar a l'aturada amb coses apreses, però continuàvem cometent errors i tenint faltes de concentració. L'estada a Múrcia va servir perquè el míster corregís aspectes, més en l'aspecte mental que en el físic (...) Va tornar la competició i estem fent partits molt complets. Ara som més constants. Els resultats no ens han de marejar."

 

 

Part del mèrit d'aquesta millora té, per Cabrera, un nom propi, el del tècnic, Diego Martínez

"S'ha fet una plantilla i un vestidor de jugadors d'una qualitrat tremenda, però també s'ha apostat per la qualitat humana. La clau és que entrenem fort i que Diego Martínez ha marcat la pauta de ser clar i dir-nos les coses a la cara, bones i dolentes, i ser molt frontal en els elogis i en l'autocrítica. Crec que mai he tingut un entrenador que fos tan clar en aquest sentit. L'honestedat ha fet que ens coneguem molt bé."

 

 

 

 

Anar al contingut