L'Axa Barcelona cus a triples l'MMT Estudiantes i suma la segona victòria dels d'Ivanovic en lliga (81-64)

Un recital des dels 6,25 ofert per l'Axa Barcelona durant la primera part ha donat el triomf als homes d'Ivanovic en la visita de l'MMT Estudiantes al Palau Blaugrana. Els catalans han guanyat els madrilenys amb total comoditat per 81-64 gràcies a un encert extraordinari des dels perímetres en els dos primers quarts. Morandais amb cinc triples, Basile amb tres i Ilyasova han destrossat les defenses organitzades per De Pablos i han estat suficients per trencar el partit i donar al Barça la seva segona victòria en l'ACB.

La imatge oferta al Palau res ha tingut a veure amb el Barça que va patir de valent per guanyar el Valladolid. Si en aquell partit no va ser fins l'últim quart quan els d'Ivanovic van reaccionar i es van posar per davant fins a aconseguir el triomf, en el disputat dissabte contra l'Estudiantes ha estat tot al contrari.

Els catalans han sortit amb el canell calentíssim i han començat a encadenar cistelles des del perímetre amb tota facilitat. Morandais amb cinc llançaments, Basile amb tres i Ilyasova han convertit els deu triples aconseguits pels d'Ivanovic en la primera part. L'Estudiantes s'ha vist sorprès per aquest recital i ha estat incapaç d'aturar-lo malgrat la combinació de defenses. L'avantatge favorable als catalans s'ha eixamplat fins als 20 punts però un parell de triples d'Urtasun han maquillat el marcador i s'ha arribat al descans amb 49-33.

En el tercer quart, l'Estudiantes ha reaccionat amb un parcial 0-7 i ha posat la por al cos a un Palau força buit i últimament massa inquiet amb el seu equip. Però dissabte era el dia de Basile i l'italià -màxim anotador del partit amb 21 punts- ha dirigit el Barça perfectament i ha evitat que la reacció dels madrilenys inquietés més del compte. Veient que capgirar el marcador en aquestes circumstàncies era pràcticament impossible, l'Estudiantes ha abaixat els braços i ha entregat definitivament el partit en un últim quart de tràmit. Al final, 81-64 i primera victòria plàcida per a un Axa Barcelona que millora la seva imatge i referma el seu bon inici de temporada.