Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
ESPANYOL

L'avís de Luis García als representants dels jugadors de l'Espanyol

L'asturià, amb la continuïtat confirmada, exigeix compromís a representants i futbolistes

Oriol VidalActualitzat

Els marca la ratlla. Luis García no perd el temps. Just després d'anunciar en roda de premsa que té la confiança del club per continuar a la banqueta la temporada que ve, l'asturià ha fet un advertiment molt clar per a qui vulgui sortir del club.

L'Espanyol té múscul financer per jugar la temporada que ve amb aquesta mateixa plantilla. És un avís per a l'entorn dels jugadors i els representants: que sàpiguen que això no és cap mercat. Tots hem tingut responsabilitat de baixar, hi ha un compromís tant si les coses van bé com si van malament, i aquí no hi haurà cap producte de saldo. S'ha de retornar aquest club a la màxima categoria.

El tècnic assumeix els galons en un moment d'aparent buit de poder a l'entitat. Per això, el seu avís també s'ha pogut llegir en clau de direcció esportiva:

Nosaltres hem de seduir, no és retenir per retenir. Cal generar un projecte atractiu a llarg termini. Hem de fer coses importants, ens hem de marcar un camí clar. No ens podem autodestruir. Tenim un deute amb la nostra gent. Tinc clar que aquest estiu faré poques vacances.

El tècnic, tot i les baixes de Sergi Gómez (lesionat) i de Cabrera (a punt de ser pare), confia en el triomf contra l'Almeria. I no només per la impugnació en curs que té l'Espanyol pel gol fantasma de Griezmann:

Nosaltres sí que competirem, no com altres equips, que potser no volen. Hem d'honorar la professió i la samarreta que portem. I jo també tinc moltes ganes de tornar a guanyar. Si encara ens poguéssim salvar, això és el que ens agradaria a nosaltres que fessin els altres equips.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut