Sato amb Victor Lavagnini
Sato amb Victor Lavagnini
bàsquet

L'autocrítica dels jugadors del Barça el dia que la premsa tornava al vestidor

Els jugadors blaugranes han atès els mitjans al temple dels esportistes, un clàssic de l'Eurolliga interromput per la pandèmia

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha ensopegat al Palau en l'estrena europea contra l'Olympiacos grec. Fatigats i decebuts per haver anat sempre a remolc, els jugadors blaugranes han tornat a atendre els mitjans al mateix vestidor, un clàssic de l'Eurolliga interromput per la pandèmia. Dos dels bases de l'equip, Satoransky i Laprovittola, han triat el camí de l'autocrítica.

Les paraules del txec al micròfon d'Esport3 amb Víctor Lavagnini han estat aquestes:

"Ens ha costat trobar tiradors. Defensivament hi ha hagut errors, però en atac no ens hem de preocupar. Mai esperes això i sempre esperes guanyar, però hem vist en què hem fallat i en el pròxim partit hem de demostrar les millores a la pista."

Pels del Pireu han destacat l'exculer Vezenkov i un percentatge del 100% en tirs lliures (25 de 25). L'argentí del FC Barcelona, Nico Laprovittola, ha lamentat no tenir el mateix encert:

"Ens ha faltat encert. No hem estat mai còmodes en el partit, no hem pogut córrer la pista. No hem pogut tornar al partit, quan reaccionàvem es tornaven a separar. És difícil jugar així. Hem perdut pels nostres errors. Ara hem de cuidar el nostre cos i cuidar-nos entre nosaltres."

El Barça acusa notablement la baixa de Nikola Mirotic. El montenegrí, de baixa encara per un període indefinit, tampoc hi serà dijous en la visita del Reial Madrid al Palau. Saras, que aquest divendres ha reconegut haver estat "inconsistents", buscarà tocar la tecla adequada per guanyar el primer "euroclàssic" de la temporada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut