BARÇA

Lautaro i Pjanic, en l'òrbita del Barça

El davanter de l'Inter i el migcampista de la Juve centren l'atenció de les negociacions de l'àrea esportiva blaugrana per reforçar l'equip barcelonista

Xavi LemusActualitzat

L'aturada del futbol no ha paralitzat el mercat de fitxatges. Les secretaries tècniques tenen contactes amb representants i clubs per negociar opcions de cara a l'estiu que ve. En el cas del Barça, hi ha dos noms que centren l'atenció de l'equip de treball d'Éric Abidal: Lautaro Martínez i Miralem Pjanic.

 

El davanter argentí té una clàusula de rescissió de 111 milions d'euros aquest mes de juliol, una quantitat inassumible ara mateix per l'entitat blaugrana. Per això, des del Barça treballen amb l'oferta d'intercanvi de jugadors per reduir-ne la xifra final. Sobre la taula hi ha el nom d'Arturo Vidal, per qui l'entrenador interista, Antonio Conte, ha mostrat interès per reforçar el seu mig del camp, i el Barça té coll avall que és un dels jugadors que deixaran l'equip quan acabi la temporada. Els italians també han ofert el nom de Semedo, que continua sense voler renovar pel Barça i té una oferta del Manchester City. Des d'Itàlia, segons apunta el diari "Il Corriere dello Sport", s'arriba a comentar l'opció d'una triple operació en el cas Lautaro que inclogui l'arribada de Semedo al conjunt anglès, i que Cancelo, ara a les ordres de Guardiola, acabi a l'Inter per aconseguir que el Barça pagui menys per Lautaro.

 

En el cas de Pjanic, la Juve continua tensant la corda en les intencions d'intentar que Arthur entri en l'operació del migcampista bosnià. El Barça, en aquest cas, també havia posat sobre la taula l'opció de Rakitic, un altre dels migcampistes amb moltes opcions d'anar-se'n aquest estiu. Però la "Vecchia Signora" veu de més bon ull jugadors com el brasiler Semedo o, fins i tot, Todibo, cedit ara al Schalke 04. En el cas d'Arthur, el jugador continua ferm en la seva decisió de no deixar el Barça de cara a la pròxima temporada, i ho va deixar clar en un comunicat enviat a través dels seus representants.

 

Un mercat de fitxatges molt condicionat per la precària situació econòmica del molts clubs, que acabaran el curs amb pèrdues i necessiten posar en practica l'intercanvi de cromos per fer factibles operacions que en temporades anteriors haurien acabat de manera ràpida amb el pagament de traspassos milionaris, ara impossibles de fer realitat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut