Esports

Laura Ràfols i el seu incident amb Rubiales encapçala el rànquing de les notícies més llegides d'Esport3

Actualitzat

Aquest és el rànquing de les notícies més llegides que s'han consultat al llarg del 2018 a la web i a l'aplicació de mòbils d'Esport3.

1. El president de la Federació demana a Laura Ràfols que retiri la senyera de la Copa de la Reina

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, va intentar convèncer Laura Ràfols, la jugadora del FC Barcelona, de treure la senyera del trofeu de campiones durant les celebracions del títol de Copa.

2. Mor un ertzaina arran dels aldarulls provocats pels aficionats radicals de l'Spartak i l'Athletic a San Mamés

L'agent de la policia basca va perdre la vida després de tenir un infart durant els greus enfrontaments arran dels aldarulls provocats pels aficionats radicals de l'Spartak i l'Athletic a San Mamés en un partit de l'Europa League.

3. Un vigilant de seguretat de Montilivi obliga, per pròpia iniciativa, els aficionats que portaven un llaç groc a treure-se'l

El moment d'accedir a l'estadi de Montilivi per veure el partit entre el Girona FC i el Llevant de Lliga va ser una mica accidentat per als aficionats que entraven per una de les portes, i és que un vigilant de seguretat, per pròpia iniciativa, va decidir obligar a treure's el llaç groc a les persones que en portaven un per reivindicar la llibertat dels polítics catalans empresonats.

4. Els aficionats del Manchester City fan costat a Guardiola

La decisió de la Federació Anglesa de Futbol (FA) de sancionar Pep Guardiola per portar el llaç groc no van agradar a alguns aficionats del Manchester City. A través de les xarxes socials, van donar suport al tècnic català.

5. La federació anglesa sanciona Pep Guardiola per portar el llaç groc

La Federació Anglesa de Futbol va sancionar Pep Guardiola per portar un "llaç groc que envia un missatge polític" en diversos partits de la Premier. La màxima autoritat futbolística anglesa va entendre que el tècnic català infringia la normativa.

ARXIVAT A:
Més vist 2018E3 més vist 2018
Anar al contingut