Curses de muntanya

Laura Orgué fa el doblet en les Sèries Mundials de Skyrunning amb el títol de skyrace

La corredora catalana s'ha imposat en la cursa de skyrace i afegeix el títol de l'especialitat al del quilòmetre vertical aconseguit divendres

Actualitzat

La corredora de muntanya Laura Orgué s'ha proclamat campiona de la Copa del Món de quilòmetre vertical. La catalana en va tenir prou divendres sent quarta en la prova celebrada a la localitat de Limone sul Garda, a Itàlia, de 3,7 quilòmetres de recorregut i 1.080 metres de desnivell positiu.

Aquest dissabte ha estat primera en la prova de skyrace, amb la qual cosa també s'ha adjudicat el mundial d'aquesta especialitat. Orgué ha acabat en 3hores i 19 minuts un recorregut de 27 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell. La prova havia de tenir emoció des del principi, atès que la seva rival pel títol, Megan Kimmel, només necessitava ser tercera per proclamar-se campiona. Finalment, la nord-americana no ha tingut el seu millor dia.

En el quilòmetre vertical, l'especialitat més explosiva de les curses de muntanya, Orgué s'ha refermat com la gran dominadora dels últims anys: el títol del 2015 és el quart que aconsegueix en la seva carrera.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut