Alexander Zverev durant un partit de la Laver Cup (EFE/EPA/CJ GUNTHER)
Tenis

L'ATP obre una investigació a Alexander Zverev per presumpte violència de gènere

L'ATP ha comunicat, en el marc de les acusacions de l'exnòvia del tenista alemany, que presumptament l'hauria colpejat durant el torneig Masters Series de Xangai a l'octubre de 2019, que ha obert una investigació

Redacció Esport3Actualitzat

L'Associació de Tennistes Professionals (ATP) ha obert una investigació contra el vigent campió olímpic, l'alemany Alexander Zverev, després de les denúncies per una possible agressió de part de l'exparella del tenista Olga Xaripova.

L'ATP ha comunicat aquest dilluns, en el marc de les acusacions de l'exnòvia de Zverev, que presumptament l'hauria colpejat durant el torneig Masters Series de Xangai a l'octubre de 2019, que ha obert una investigació.

"Les acusacions plantejades contra Alexander Zvérev són serioses i tenim la responsabilitat d'abordar-les. Esperem que la nostra investigació ens permeti establir els fets i determinar les accions de seguiment apropiades", ha explicat Massimo Calvelli, director general de l'ATP."

Zverev, que ha negat repetidament aquestes acusacions, va comunicar a l'agost, just abans de l'Open dels EUA, que no es pronunciaria més sobre el tema, que està en mans dels seus advocats. Tot i això, el tenista alemany ha acabat publicant un comunicat a través de les xarxes socials per agrair que s'hagi obert una investigació per aclarir els fets.

"Sempre he donat suport a la creació d'una política sobre violència domèstica per part de l'ATP. Més encara, agraeixo la investigació de l'ATP sobre l'assumpte. De fet, he estat demanant iniciar una investigació independent durant mesos."

Anar al contingut