treballs a la pista del Sant Jordi
La pista interior del Palau Sant Jordi (FCA)
Atletisme

L'atletisme torna al Palau Sant Jordi

La competició indoor, que comença demà, havia de tenir lloc a Sabadell, però el recinte es va reconvertir en un hospital d'urgència pel coronavirus, l'Hospital Temporal Vallès Salut

El Palau Sant Jordi ja ho té tot a punt per acollir, a partir de demà, la temporada catalana de pista coberta 2021. Aquest divendres s'ha ultimat la posada a punt de la pista, la mateixa que es va fer servir per al campionat del món de pista coberta de l'any 1995.

 

Les proves s'havien de disputar a la pista coberta de Sabadell, com les últimes temporades, però la instal·lació va quedar inutilitzada quan es va preparar per convertir-la en un hospital improvisat durant la primera onada de la Covid-19, l'Hospital Temporal Vallès Salut.

 

Aquest cap de setmana es faran les primeres jornades de control sub-16 i absolut (dissabte), i el control sub-20-18 i absolut (diumenge).

La Federació Catalana d'Atletisme ha publicat el calendari i els corresponents reglaments de les competicions, en funció de l'evolució de la Covid.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut