Hoquei herba

L'Atlètic Terrassa passa als quarts de final de l'Euro Hockey League i l'Egara cau eliminat

L'Atlètic ha golejat el Lisnagarvey irlandès (4-1) i l'Egara ha cedit davant el Mannheimer alemany (2-1) en un partit molt ajustat

Actualitzat

Cara i creu a la segona jornada de l'Euro Hockey League que es disputa a Rotterdam. L'Atlètic Terrassa s'ha convertit en el segon equip català classificat per als quarts de final després de superar el Lisnagarvey irlandès (4-1), mentre l'Egara no ha pogut superar el Mannheimer alemany (2-1) i ha quedat eliminat de la competició.  

Roc Oliva, omb tres gols, ha estat el gran protagonista de la classificació de l'Egara. Marc Boltó ha fet l'altre gol dels grocs.

L'Egara, de la seva banda, no ha pogut superar el Mannheimer alemany (2-1), tot i que Pau Quemada ha empatat el gol inicial dels alemanys. Però Felix Schues, en els minuts finals, ha desequilibrat la balança per a l'equip de Baden-Wurttenberg. 

Horaris de quarts de final

Els quarts de final es jugaran entre diumenge i dilluns. Aquest diumenge (14.30), el Polo mesurarà les seves forces amb el Rot-Weiss de Colònia, per un lloc a les semifinals. El dilluns (15.30), l'Atlètic Terrassa se les haurà amb l'Oranje Rood holandès.   

  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut