Hoquei herba

L'Atlètic Terrassa destrona el R .C. Polo i guanya la Copa del Rei d'hoquei herba en la tanda de penals

Els de Terrassa s'han emportat la Copa del Rei en una final molt disputada que s'ha resolt en la tanda de penals. És la tercera vegada consecutiva que els dos equips arriben a la final

L'Atlètic Terrassa ha guanyat la Copa del Rei d'hoquei herba a la tanda de penals en un partit molt igualat contra el R. C. Polo. Tots dos equips són els líders de la Lliga amb 25 i 22 punts respectivament i no han perdut cap partit a la competició. El fins ara vigent campió de la Copa ha caigut derrotat davant l'amfitrió de la competició, en una final que es repeteix per tercer any consecutiu.

El R. C. Polo ha obert la llauna en el minut 21 gràcies a un gol d'Àlex Casasayas (0-1). L'Atlètic Terrassa, però, no ha trigat molt a empatar el partit, al minut 25 amb un tir de penal córner de Marc Salles (1-1).

Amb aquest resultat els dos equips han arribat a la tanda de penals, que no s'han resolt fins al final.