Hermoso i Carrasco celebren un dels gols de la victòria de l'Atlètic a Salzburg (EFE/EPA/Christian Bruna)

L'Atlètic s'imposa al camp del Salzburg i certifica el pas als vuitens de final (0-2)

Hermoso i Carrasco han fet els gols de la victòria dels "colchoneros" al Red Bull Arena, que es classifiquen com a segons de grup, darrera del Bayern

David CarballoActualitzat

Al Salzburg només li valia la victòria per seguir viu a la Champions i en el minut 3, Berisha ha pogut avaçar el seu equip en el marcador però el seu xut s'ha estavellat al pal d'Oblak. Malgrat aquest ensurt inicial, l'Atlètic no ha patit gaire davant el fogós conjunt austríac i ha controlat les escomeses ofensives dels locals.

Els de Simeone han mantingut la calma i han encarrilat el triomf en una jugada d'estratègia marca de la casa. En el minut 38, Hermoso, de cap, ha rematat al fons de la xarxa una precisa centrada de Carrasco. Els "colchoneros" en tenien prou amb l'empat, però han arribat al descans amb un valuós botí.

Luis Suárez ha tornat a tenir una actuació poc lluïda i ja acumula 24 partits consecutius de Champions sense marcar fora de casa, la pitjor ratxa d'un davanter en la història de la màxima competició continental. L'uruguaià ha acabat substituït en el minut 64 i ha deixat el seu lloc a Ángel Correa amb cara de pomes agres.

El Salzburg s'ha anat apagant amb el pas dels minuts i l'Atlètic ha acabat rematant la feina en el minut 86. Una bona centrada de Correa l'ha rematat de primeres Carrasco al fons de la xarxa. Amb un triomf pràctic "made in Cholo", els "colchoneros" han certificat la classificació pels vuitens de final com a segons de grup i ja poden començar a preparar el derbi madrileny de lliga contra el Madrid.