Lliga Europa

L'Atlètic de Madrid vol fer bo el paper de favorit davant del Fulham en la final de la Lliga Europa

L'Atlètic de Madrid disputa aquest vespre la final de la Lliga Europa (20.45 h), contra el Fulham. L'equip, que des de dilluns a la tarda és a Hamburg (seu de la final), espera tornar a aixecar un trofeu europeu 48 anys després de l'última vegada. Parteixen com a favorits contra un equip, el Fulham, que afronta la seva primera final europea. Deu mil aficionats matalassers acompanyaran l'Atlètic de Madrid. La il·lusió i l'optimisme s'han instal·lat en un club que, a banda de la final de la Lliga Europa, també té la final de la Copa del Rei, contra el Sevilla.

Actualitzat
Una temporada irregular amb mals moments, moments per oblidar, un canvi d'entrenador i perduts a la zona mitjana de la taula. I moments bons a Europa, com la classificació heroica a Anfield contra el Liverpool o el triomf al camp del Galatasaray. Així és l'Atlètic de Madrid, capaç del millor i del pitjor. I 24 anys després, es planta en una final europea en què, sobre el paper, parteix com a favorit.

El Fulham ha acabat 12è a la Premier i debuta en una final europea, tot i que pel camí ha eliminat equips com el Xakhtar Donetsk, vigent campió, o la Juventus. El poder ofensiu dels matalassers,  amb Forlán, el Kun Agüero, Simao i Reyes, ha de ser clau per imposar-se a un Fulham que té els dubtes de dues de les seves estrelles: el davanter Bobby Zamora i el veterà Damien Duff.

Amb la final de la Lliga Europa i la de la Copa del Rei la setmana vinent, els seguidors ja somien un altre doblet com el de l'any 96.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut