L'Atlètic de Madrid s'ha imposat a l'Sporting de Huelva i reté el liderat de la Lliga Femenina (@laliga)

L'Atlètic de Madrid tomba l'Sporting de Huelva i reté el liderat de la Lliga Femenina (0-3)

El conjunt madrileny suma 75 punts mentre el Barça, l'altre aspirant al títol, es queda amb 72 quan falten tres jornades per al desenllaç de la competició

L'Atlètic de Madrid ha fet la feina davant l'Sporting de Huelva (0-3) i ha pogut retenir el liderat de la Lliga Femenina després que dissabte el Barça ocupés, provisionalment, la primera posició de la classificació. Les "colchoneras" sumen 75 punts mentre les blaugranes es queden amb 72 quan ja només falten tres jornades per al final de la competició.

Tots els gols han arribat a la segona part. Jennifer Hermoso ha obert la llauna al minut 51 i Ángela Sosa ha fet pujar el 0-2 menys de deu minuts després. Esther ha posat la cirereta punxant una pilota penjada a l'àrea, retallant una defensora i col·locant el xut perfectament per sobre de la portera de les andaluses, Sara Serrat.