Primera Divisió

L'Atlètic de Madrid suma un punt davant el Betis i recupera el liderat (1-1)

El conjunt de Simeone ha vist com l'exblaugrana Tello empatava el gol inicial de Carrasco. Claudio Bravo ha estat providencial a l'afegit per impedir la victòria visitant

La Lliga segueix en un puny. L'Atlètic de Madrid no s'ha pogut emportar la victòria al Benito Villamarín, però el punt sumat els permet recuperar el liderat. El conjunt del "Cholo" Simeone s'ha posat per davant al marcador molt aviat, gràcies a un gol de Yannick Carrasco al minut 5. El belga ha aprofitat una gran passada de Correa per fer el 0-1.

El Betis, però, s'ha refet abans del descans. Els andalusos han aprofitat la primera arribada amb cara i ulls per canviar el guió del partit. Joaquín ha combinat amb Àlex Moreno, que ha fet una centrada molt tensa i Cristian Tello ha fet l'empat a un.

Després del descans, encara més males notícies per als "colchoneros". Xoc duríssim entre Joao Félix i Mandi. El turmell del portuguès s'ha emportat la pitjor part i no ha pogut continuar sobre el terreny de joc. Simeone, que afrontava el partit sense Suárez ni Llorente, veia com les opcions en atac se li reduïen encara més.

El partit ha arribat al final molt igualat i els dos porters han estat providencials per al seu equip, sobretot Claudio Bravo. El porter ha fet dues grans actuacions a l'afegit per impedir la victòria visitant.