Primera

L'Atlètic de Madrid s'imposa per la mínima al Getafe (1-0)

Morata ha estat qui ha marcat el gol de la victòria dels "colchoneros" i també ha fallat un penal

El nou Atlètic de Madrid, profundament renovat, s'ha estrenat a la Lliga lluint el seu estil, amb un 1-0, en un matx intens davant d'un Getafe molt ferm en defensa i gairebé inexistent en atac. Morata ha avançat els de Simeone rematant de cap a boca de canó una centrada mil·limètrica de Trippier.

Just abans del descans, i amb molt pocs minuts de diferència, tots dos equips s'han quedat amb deu jugadors. Jorge Molina ha vist la vermella directa després de trepitjar el taló de Thomas. Del costat "colchonero", un dels nous, Renan Lodi, ha vist dues targetes grogues gairebé consecutives.

A la represa, un altre dels reforços de l'Atlètic de Madrid, Joao Félix, ha protagonitzat una gran jugada personal que ha acabat provocant un penal. Morata, des dels onze metres, ha xutat la pena màxima, però el porter David Soria ha fet una gran estirada i ha enviat la pilota a córner. Poc després, Joao Félix s'ha vist obligat a abandonar el terreny de joc amb molèsties. A les acaballes, Morata, al contracop en solitari, ha estat a punt de fer el segon.