Héctor Herrera celebra el gol de l'empat en el minut 90 (Reuters)

L'Atlètic de Madrid salva un punt en la mitja hora final contra la Juventus (2-2)

Els italians s'han avançat amb dos gols de Cuadrado i Matuidi, però els "colchoneros" han acabat empatant per mitjà de Savic i Héctor Herrera

Xavi LorenteActualitzat

Duel de cracs portuguesos al Metropolitano. L'estrella emergent del nou Atlètic, Joao Fèlix, ha deixat detalls de la seva qualitat en l'ocasió més clara de la primera part. Conducció de camp a camp amb xut final que acaba a córner. El seu compatriota, Cristiano Ronaldo, xiulat a cada pilota que ha tocat, s'ha mostrat poc efectiu en les seves accions. Cap dels dos 7 ha marcat. Sí que ho ha fet Juan Cuadrado, per a la Juve, en el minut 3 de la segona part. Fuetada del colombià a l'escaire, impossible per a Oblak.

Els de Simeone han fregat l'empat al minut 60 en una gran combinació entre Trippier, Koke i Giménez. El central uruguaià ha xutat massa alt. Del possible 1 a 1, s'ha passat al 0 a 2 després del cop de cap de Matuidi a la xarxa a centrada d'Alex Sandro al minut 65. L'Atlètic s'ha reenganxat al partit cinc minuts més tard amb el gol de Savic després d'una jugada d'estratègia amb participació decisiva de Giménez en l'assistència.

La Juve, al contraatac, podria haver sentenciat el matx. Higuaín ha fet lluir Oblak, i Trippier ha salvat el xut posterior de Matuidi. Vitolo ha tingut l'oportunitat de restablir l'equilibri, però s'ha trobat un Sczesny superlatiu al minut 82. El porter de la Juve no ha pogut fer res, però al minut 90 en un córner que Herrera amb el cap ha convertit en l'empat a 2. Cristiano Ronaldo gairebé dona la victòria a la Juve en el temps afegit en una extraordinària jugada individual. El seu xut ha sortit fregant el pal. Repartiment de punts després d'una segona part d'altíssima intensitat.