Moussa Dembélé, nou davanter de l'Atlètic de Madrid
Futbol

L'Atlètic de Madrid reforça la davantera amb Moussa Dembélé

El club "colchonero" pagarà per la cessió del davanter francès a l'Olympique de Lió 1,5 milions d'euros i tindrà una opció de compra de 33,5 milions a final de la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ha anunciat aquest dimecres la incorporació de Moussa Dembélé, que arriba al conjunt "colchonero" com a recanvi de l'hispanobrasiler Diego Costa. Dembélé arriba a l'Atlètic per reforçar la davantera i ho fa com a cedit per l'Olympique de Lió fins a final de temporada. L'Atlètic pagarà per la cessió 1,5 milions d'euros i tindrà una opció de compra de 33,5 milions quan s'acabi l'actual campanya.

Dembélé, de 24 anys i internacional sub-21 amb la selecció francesa, va arribar a l'OL l'agost del 2018 procedent del Celtic de Glasgow per 22 milions d'euros, i ha marcat 45 gols en els 108 partits disputats amb el conjunt lionès, club amb el qual encara té contracte fins al 30 de juny del 2023.

La cessió de Dembélé a l'Atlètic complica encara més la possible arribada del neerlandès Memphis Depay al Barça en aquest mercat d'hivern.

Anar al contingut