Arnau, el lateral dret que vol Simeone
Girona

L'Atlètic de Madrid presenta oferta per Arnau Martínez per reforçar el lateral dret

El club madrileny aposta pel jugador del Girona de cara a la propera temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Hi ha oferta de l'Atlètic de Madrid per Arnau Martínez. Les converses amb el Girona i el representant del jugador estan en marxa per incorporar-lo l'estiu que ve. Simeone vol reforçar la posició de lateral dret del conjunt madrileny amb un futbolista de molta projecció. L'extraordinària temporada d'Arnau en la seva estrena a Primera ha cridat l'atenció de molts equips.

Amb tan sols 19 anys va ser clau en l'ascens del Girona a Primera i alhora a la màxima categoria s'ha guanyat un lloc a l'onze titular amb actuacions destacades contra grans rivals com el Reial Madrid i el mateix Barça —un altre dels equips que també s'ha interessat per ell però sense concretar res—.

El lateral de Premià de Dalt ha demostrat una gran projecció ofensiva i seguretat també en la vigilància defensiva. Internacional amb la sub-21, Arnau té contracte fins al 2025 amb el Girona, amb una clàusula de rescissió de 20 milions d'euros. L'Atlètic de Madrid mira de rebaixar aquesta quantitat i al mateix temps ha demanat estar informat en cas que algun altre equip millori l'oferta que ha presentat pel jugador català.

Anar al contingut