Mario Hermoso es lamenta després de fallar una bona ocasió per marcar (EFE/JuanJo Martín)

L'Atlètic de Madrid perdona davant del Bayern de Munic (1-1)

Joao Félix ha avançat els "colchoneros" en el marcador però Müller, de penal, ha fet l'empat definitiu, que obligarà els de Simeone a jugar-se la classificació en l'última jornada, contra el Salzburg

Miquel RibasActualitzat

L'Atlètic de Madrid ha fregat la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions quan només resta una jornada, després de jugar un partit molt complet contra el Bayern de Munic. En la primera part, l'equip de Simeone ha superat clarament l'equip de circumstàncies presentat pel seu entrenador. Hans-Dieter Flick havia deixat a Alemanya alguns dels seus homes més importants, com són Neuer, Lewandowski i Goretzka.

En els primers 45 minuts, els "colchoneros" han tocat molt bé la pilota i de bon començament han disposat de dues bones ocasions de Correa i Carrasco. En el 26 de joc, una excel·lent assistència de Marcos Llorente des de la línia de fons l'ha aprofitat Joao Félix per obrir el marcador. Abans d'arribar al descans, Marcos Llorente ha disposat d'una altra ocasió per fer el 2 a 0. En els primers 45 minuts, el Bayern no ha xutat entre els tres pals.

La segona part ha començat també amb clar domini de l'Atlètic, però als seus jugadors els ha tornat a fallar l'home gol. Les baixes de Diego Costa i Luis Suárez s'estan deixant sentir massa en l'equip.

En el minut 61, el triple canvi del Bayern amb l'entrada de Richards, Müller i Gnabry per Sarr, Javi Martínez i Arrey-Mbi ha donat un nou aire a l'equip alemany. Les tornes han canviat i la pressió l'ha posat l'equip de Flick sobre la porteria d'Oblak. En el minut 84, Felipe ha fet un clar penal a Müller. El mateix jugador s'ha encarregat de transformar la pena màxima. L'empat a 1 ha continuat fins al final, encara que l'Atlètic, en els últims minuts, ha buscat desesperadament la victòria. Mario Hermoso, de cap, n'ha tingut una, però ha enviat la pilota massa alta.

I ja en el temps de descompte, una pilota de córner s'ha passejat per l'àrea petita i Felipe ha fallat una clara ocasió per sentenciar. Així, doncs, el pas a vuitens de final de la Lliga de Campions haurà d'esperar i l'Atlètic se la jugarà amb el Salzburg en l'últim partit, amb el petit avantatge que l'empat ja li val.