Joao Félix celebra un dels seus dos gols amb l'Atlètic de Madrid

L'Atlètic de Madrid pateix per tombar el Salzburg (3-2)

El portuguès Joao Félix, autor de dos gols, ha estat determinant per a la victòria de l'equip de Simeone

Miquel RibasActualitzat

L'Atlètic de Madrid ha sumat tres punts molt valuosos i treballats davant del Salzburg, que de bon començament ha deixat clar que venia a guanyar. En el minut 13, Joao Félix, d'una espectacular mitja volta, ha enviat la pilota al travesser en la primera ocasió del gol de l'Atlètic. Dos minuts abans de la mitja hora de joc, Marcos Llorente ha obert el marcador amb un fort xut des de la frontal de l'àrea.

El mateix Llorente ha pogut deixat encarrilat el partit en el 32, però després de fer el més difícil ha fallat en l'un contra un davant el porter Stankovic. Cinc minuts abans del descans, una pèrdua d'Herrera davant Koita en el centre del camp ha permès un ràpid contracop que ha culminat el jove hongarès Szoboszlai. Amb l' 1 a 1 s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb sobresalt de l'equip de Simeone. Berisha ha fet l' 1 a 2 per al Salzburg. No obstant, un inspirat i oportú Joao Félix ha empatat a dos després d'una bona jugada coral de l'Atlètic. A partir d'aquí, l'equip de Simeone s'ha llançat a buscar la victòria davant d'un rival que no li ha posat les coses fàcils.

A cinc minuts del temps reglamentari, un altre cop Joao Félix des de l'àrea petita, de potent xut, ha donat la victòria als "colchoneros". Després de punxar contra el Bayern de Munic, aquesta victòria és un bàlsam per a l'equip dirigit per Diego Simeone.