Joao Félix, celebrant un gol de Portugal (Reuters)
Futbol

L'Atlètic de Madrid obre la porta de sortida a Joao Félix

El conflicte entre la jove estrella portuguesa i Diego Simeone es podria resoldre aquest mateix hivern amb un traspàs

El que fa mesos que es cova podria consumar-se finalment aquest hivern. Miguel Ángel Gil Marín, conseller delegat de l'Atlètic de Madrid, ha donat a entendre que el club matalasser escoltarà ofertes per Joao Félix en aquest mercat d'hivern. El jove mitjapunta portuguès, per qui l'Atlètic va pagar 125 milions d'euros l'estiu del 2019, no acaba d'encaixar en els esquemes de Diego Simeone i ha exterioritzat en més d'una ocasió el seu malestar.

"Per motius que ara no val la pena comentar, la relació entre el míster i ell, els minuts jugats i la seva motivació en el moment actual fan pensar que el més raonable per al club és que si hi ha alguna opció bona per al jugador, per al club i, per descomptat, per al club on pugui anar, almenys l'haurem d'analitzar. A mi m'encantaria que continués, però crec que la idea del jugador ara mateix no és aquesta."

Joao Félix, que està completant un Mundial notable amb Portugal després de ser suplent en els últims temps amb l'Atlètic, ha tirat pilotes fora i ha dit que mentre duri el Mundial no vol pensar en l'Atlètic de Madrid.  

Joan Laporta, president del Barça, ha verbalitzat en alguna ocasió la seva debilitat per Joao Félix i fins i tot, el club blaugrana va buscar temps enrere fórmules per portar el jove jugador lisboeta al Camp Nou. La realitat és, però, que l'Atlètic buscarà recuperar el màxim possible de la inversió feta fa tres anys i no sembla que l'entitat catalana pugui competir amb altres clubs per un jugador que implicaria una inversió alta.  

 

Anar al contingut