(EFE)

L'Atlètic de Madrid no sap resoldre la seva classificació pels vuitens de la Champions

El Bayer Leverkusen guanya l'equip de Cholo Simeone (2-1), penalitzat per dues errades defensives

Miquel RibasActualitzat

Dues errades defensives de l'Atlètic de Madrid han pesat com una llosa i l'equip de Diego Simeone no ha pogut sentenciar la seva classificació pels vuitens de final de Champions. El Leverkusen ha aconseguit la seva primera victòria de la fase de grups.

Quatre minuts abans del descans un córner picat sobre la porteria d'Oblak ha acabat en autogol. Thomas de cap ha introduït la pilota dins la seva porteria.

La segona meitat ha començat amb els madrilenys més entonats, però novament una errada defensiva, en el minut 55, els hi ha costat un gol. Mario Hermoso no ha sabut refusar una pilota i Kevin Volland ho ha aprofitat per marcar.

Els "colchoneros" no han reaccionat i pràcticament no han xutat entre els tres pals. No obstant, en els temps afegit un resolutiu Morata ha fet el 2 a 1. L'Atlètic ha pogut empatar en l'ultima jugada, però en aquesta ocasió Morata no ha sabut superar al porter Hradecky quan ho tenia tot de cara. L'Atlètic de Madrid ha fet un partit molt fluix i haurà d'esperar a les dues properes jornades per classificar-se.