L'Atlètic de Madrid no falla davant l'Athletic Club i manté el pols amb el FC Barcelona (2-0)

Amb gols de Gameiro i Costa, els de Simeone no perden marge i una jornada més es queden a set punts del Barça

L'Atlètic de Madrid manté el pols amb el líder de la Lliga, el FC Barcelona. Els de Simeone han sumat tres punts clau per continuar tenint opcions de guanyar el títol gràcies a una victòria per 2-0 al Wanda Metropolitano.

L'acció més destacada de la primera part ha estat un possible penal sobre Diego Costa en el minut 20. El jugador "colchonero" ha caigut a terra quan Unai Núñez intentava evitar que avancés amb la pilota. L'àrbitre, però, no ha considerat que l'acció hagués de ser castigada amb la pena màxima.

Els dos gols del partit i del conjunt local han arribat a la segona part. El primer ha estat de Kevin Gameiro, que rep la pilota de Griezmann i bat Kepa amb un xut creuat (1-0, 67'). Tretze minuts, després Diego Costa ha sentenciat el matx. Núñez no pot tallar una passada de Gameiro a Diego Costa, i el jugador de l'Atlètic es queda sol davant el porter per fer el 2-0 final.