Lliga de Campions

L'Atlètic de Madrid ja és a Milà per intentar conquerir la primera Champions de la seva història

Els "colchoneros" han aterrat a la capital de la Llombardia poc després de les set de la tarda en una expedició formada pels 22 jugadors del primer equip més el porter del filial Bernabé

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid és el primer dels dos finalistes de la Lliga de Campions que ja és a Milà. Els "colchoneros" han aterrat a la capital de la Llombardia poc després de les set de la tarda i des de l'aeroport de Malpensa s'ha traslladat cap a l'hotel de concentració, on han estat rebuts per un centenar d'aficionats.

Després de fer una sessió matinal d'entrenament a porta tancada al Vicente Calderón, la plantilla ha fet un dinar de germanor abans d'emprendre el viatge cap a la ciutat italiana. En una repetició de la mateixa final de fa dos anys a Lisboa, l'Atlètic de Madrid espera revenjar-se de la dolorosa derrota contra el Reial Madrid i trencar un malefici que li permeti conquerir la primera Champions de la seva història.

Diego Pablo Simeone ha desplaçat fins a Milà els 22 futbolistes del primer equip, a més de Bernabé, porter del filial i habitual en cada entrenament d'aquesta temporada de l'Atlètic. Aquest divendres, a les 17.45, a l'estadi de San Siro, l'Atlètic ultima la seva posada a punt per a aquest duel, en una sessió oberta íntegrament. Serà el seu desè entrenament en les dues últimes setmanes, dividits en dos blocs -el diumenge passat hi va haver jornada de descans-, per arribar en la millor forma a la final.
 
Abans, a les 12.30 hores, Simeone i dos futbolistes compareixeran en roda de premsa, en la vigília de la final de Milà, on ja hi ha l'Atlètic, a l'espera del partit, d'una cita de nou històrica, sota un lema insistent aquest curs i també avui anant cap a Milà: "Mai deixis de tenir fe".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut