L'Atlètic de Madrid imposa la seva eficàcia per tombar un combatiu Valladolid (2-3)

Kalinic i un doblet de Griezmann han donat un treballat triomf al conjunt del "Cholo" Simeone, que atrapa de forma provisional el Barça a la classificació

David CarballoActualitzat

L'Atlètic de Madrid ha imposat la seva eficàcia per tombar un combatiu Valladolid al Nuevo Zorrilla en un duel vibrant (2-3). Els locals han tingut el domini, però han estat els visitants qui s'han avançat en el marcador en el minut 26 per mitjà de Kalinic, que ha batut Jordi Masip amb un xut creuat després d'una assistència de Griezmann. I just abans del descans, els "colchoneros" han fet el segon en un penal transformat per Griezmann i xiulat pel VAR després que Undiano Mallenco no veiés unes mans de Kiko Olivas dins de l'àrea.

Tot i el 0-2 advers, el Valladolid no s'ha rendit en cap moment i ha estat capaç d'igualar el matx. Calero, en el 57, ha reduït distàncies amb un cop de cap a la sortida d'un córner i, en el 63, Saúl Ñíguez ha desviat a la seva porteria una rematada d'Enes Unal. L'Atlètic ha patit de valent, però s'ha aliat amb la fortuna per acabar-se emportant un triomf treballat amb un segon gol de Griezmann, que ha resol un embolic dins de l'àrea amb un xut creuat.

Amb aquesta victòria, el conjunt del "Cholo" Simeone suma 31 punts i atrapa de forma provisional el Barça a la classificació, però amb un partit més que els blaugranes.