Futbol

Florentino Pérez es queda sol amb la Superlliga

L'Atlètic de Madrid, l'Inter i el Milan també s'esborren de la Superlliga. I la Juventus no abandona el projecte però el veu inviable; ja només queden Reial Madrid i Barça

Redacció Esport3Actualitzat

L'Atlètic de Madrid va ser l'últim dels 12 clubs fundadors a adherir-se oficialment a la Superlliga europea i ha sigut el setè, i el primer no anglès a desmarcar-se'n.

En un comunicat oficial publicat a la seva pàgina web, el club "matalasser" ha informat que el consell d'administració de l'entitat s'ha reunit aquest mateix dimecres per prendre la decisió, entenent que les circumstàncies que van fer que s'hi adherís, fa 48 hores, ja no es donen. 

"Per al club és essencial la concòrdia entre tots els col·lectius que integren la família roig-i-blanca, especialment els nostres aficionats. El primer equip i el seu entrenador han mostrat la seva satisfacció per la decisió del club, entenent que els mèrits esportius han de primar per sobre de qualsevol altre criteri." 

En roda de premsa, el seu entrenador Simeone ha volgut ser positiu:

Davant de moviments sísmics com aquest, alguna cosa canviarà. N'estic convençut

També l'Inter de Milà i el Milan han comunicat aquest dimecres la seva renúncia, de tal manera que actualment ja són només 3 els equips que es mantenen oficialment a la Superlliga: Reial Madrid, Barça i Juventus.

En el comunicat del Milan s'especifica el motiu principal:

"Les preocupacions dels aficionats han estat contundents. El nostre Club ha de romandre sensible i atent a l'opinió dels amants d'aquest meravellós esport"

I per part de l'Inter:

La Juventus ho veu inviable

El tercer club italià involucrat inicialment en el projecte, la Juventus, també ha emès un comunicat aquest dimecres. En el seu cas, la renúncia no és tan clara. L'equip torinès valora positivament el projecte però especifica que "és inviable en les circumstàncies actuals".

 

ARXIVAT A:
Superlliga
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut