L'Atlètic de Madrid guanya la Roma (2-0) i manté les opcions de passar a vuitens de la Lliga de Campions

L'equip de Diego Pablo Simeone afrontarà l'última jornada de la fase de grups buscant una difícil combinació de resultats

Daniel AlentoActualitzat

L'Atlètic de Madrid es mantè viu a la Lliga de Campions gràcies al seu triomf davant la Roma (2-0), en la que ha estat la primera victòria de l'equip a la fase de grups després de 5 jornades. Els atlètics arribaran a l'última jornada d'aquesta fase amb opcions de classificar-se per als vuitens. Amb 6 punts a la classificació, hauran de guanyar al camp del Chelsea i esperar que els italians, que sumen 8 no guanyin a casa el Karabag.

Juanfran ha estat baixa d'última hora per una lesió muscular. Això, afegit a baixa ja coneguda de Vrsaljko, ha portat Diego Simeone a provar amb Thomas Partey, un jugador més ofensiu, com a lateral dret. La Roma ha atacat amb perill per la seva banda, amb les arribades especialment de Perotti, però els centrals atents han ajudat el seu company. Els matalassers, més necessitats de punts, han assumit la iniciativa del joc, però tampoc eren capaços de generar ocasions clares de perill tot i les ganes d'Antoine Griezmann, que buscava reconciliar-se amb el seu públic. En el minut 41 Augusto ha marcat amb un xut des de la frontal, però la jugada ja estava anul·lada per mans prèvies.

A la segona part Simeone ha donat entrada a Correa, el seu revulsiu en atac, a Gabi, un jugador de caràcter, i a un golejador, Kevin Gameiro. El tècnic intentava donar un nou aire al seu equip, que continuava sense generar oportunitats de marcar. Els canvis han estat efectius. Correa ha arribat a una pilota impossible per fer la centrada que Griezmann ha rematat de forma acrobàtica en el minut 70 per anotar l'1-0. Una contra iniciada per Gameiro ha acabat en un xut de Fernando Torres aturat pel porter Alisson. En el minut 83 els visitants s'han quedat amb un jugador menys quan Bruno Peres ha vist la segona targeta groga per una dura falta sobre Filipe Luis. Tres minuts més tard, Gameiro ha sentenciat.

En l'altre partit d'aquest grup C, el Chelsea s'ha classificat pels vuitens de final de la Lliga de Campions gràcies al 0-4 que ha aconseguit al camp del Qarabag, a l'Azerbaidjan (0-4). El belga Eden Hazard, jugant de fals 9, ha tornat boja a la defensa local. Willian, després de rebre una passada seva en el minut 19, ha estat objecte de penal per part de Sadirov, qui ha estat expulsat. Hazard ha convertit la pena màxima. Willian ha fet el 0-2 en el minut 36. Ja en la segona meitat, i amb Hazard descansant a la banqueta, Cesc Fàbregas ha anotat de penal el 0-3 en el minut 72 i Willian ha aconseguit el seu segon gol de la nit en el 84. Els anglesos tenen 10 punts a la classificació per 2 dels seus rivals.