Luciano Vietto, joventut i qualitat per a la davantera de l'Atlètic de Madrid
Futbol

L'Atlètic de Madrid fa oficial el fitxatge del davanter argentí Luciano Vietto

El futbolista, de 21 anys, que va marcar vint gols amb el Vila-real en l'any del seu debut a Europa, firmarà un contracte per a les sis pròximes temporades

Actualitzat
L'Atlètic de Madrid i el Vila-real han fet oficial aquest dimarts el traspàs de l'argentí Luciano Vietto a l'equip "colchonero", amb el qual està previst que s'entreni aquest dimecres 8 de juliol i que, després, firmi el seu contracte amb el club madrileny.

Vietto, de 21 anys, firmarà un acord de sis anys de durada, segons confirma l'Atlètic a la seva pàgina web, que afegeix que "està previst que la transferència del davanter argentí es formalitzi aquest dimecres, que el jugador s'entreni ja amb els seus nous companys en la primera sessió de la pretemporada i que després firmi el seu nou contracte".

Luciano Darío Vietto, que va marcar vint gols amb el Vila-real en la seva primera temporada a Europa (2014-15), va néixer a Balnearia (Còrdova, Argentina) el 5 de desembre de 1993 i els seus primers passos futbolístics els va fer a l'Estudiantes de la Plata, equip que va abandonar el 2010 per vestir la samarreta de Racing Club.

Amb el Racing va debutar a Primera Divisió amb només 17 anys en un partit contra Lanús. Aquesta estrena en la màxima categoria del futbol argentí va ser sota les ordres de Diego Pablo Simeone, tècnic del Racing en aquell moment, i autèntic valedor del futbolista, al qual ha portat de nou a treballar amb ell, aquest cop a l'Atlètic de Madrid.
Anar al contingut