Les jugadores de l'Atlètic celebren la Lliga (@Ligaiberdrola)

L'Atlètic de Madrid es proclama campió de la Lliga Iberdrola; el Barça acaba segon

Les matalasseres guanyen amb un "hat-trick" d'Esther la seva tercera Lliga consecutiva

Alejandro ÁlvarezActualitzat

La Reial Societat i l'Atlètic de Madrid s'han enfrontat aquest diumenge en el que és un avançament de la final de la Copa de la Reina. Les matalasseres han vençut el conjunt de Donosti (1-3) i s'han proclamat campiones de la Lliga Iberdrola gràcies a un "hat-trick" d'Esther, que ha marcat en els minuts 14, 45 i 66. La Reial Societat no ha fet patir en cap moment l'Atlètic de Madrid.

Per altra banda, el seu rival directe pel títol, el Barça, ha perdut 1-0 (María José) davant la UD Granadilla amb un xut llunyà on Paños hauria pogut fer més. Abans del gol, el Tenerife s'ha avançat en el marcador amb una rematada de cap que ha estat anul·lada per fora de joc. L'equip de Lluís Cortés ha sortit a jugar el partit sense confiar en la derrota de l'Atlètic.

L'Espanyol ha tancat la seva temporada amb una victòria per 2-1 amb un doblet de Baudet en els minuts 35 i 59 davant l'Sporting de Huelva. L'equip de Salvador Jaspe ha acabat en novena posició.