Luis Suárez prova una rematada durant l'últim entrenament de l'Atlètic de Madrid (Reuters)
Futbol

L'Atlètic de Madrid es juga el pas als vuitens de final a Porto sense centrals

El Reial Madrid, ja classificat, es juga el primer lloc del grup amb l'Inter de Milà

Actualitzat

La jornada final de la fase regular de la Champions League viu aquest dimarts una primera tongada de vuit partits que definiran les classificacions finals de 4 grups. Entre ells el grup B, on l'Atlètic de Madrid es troba sota pressió per continuar en competició.  

L'equip madrileny juga al camp del Porto, gairebé sense centrals, perquè té de baixa Giménez, Felipe i Savic, l'últim de caure lesionat. Els de Simeone són últims de grup i no depenen d'ells mateixos. Podrien quedar fora dels vuitens de final encara que sumessin els tres punts, ja que també necessiten que el Milan punxi a casa contra el Liverpool, que ja està classificat.

El Reial Madrid, de la seva banda, ja està classificat per als vuitens, però també persegueix un objectiu: assegurar-se el liderat del grup. Amb l'empat en té prou aquest vespre, al Santiago Bernabéu, amb motiu de la visita de l'Inter de Milà, l'altre equip que lluita per ser primer. Carlo Ancelotti no arriscarà amb Karim Benzema, que es va lesionar a la Lliga contra la Reial Societat. Les vuit victòries seguides dels blancs i la seva trajectòria a la Champions són els motius del tècnic italià per afrontar el duel amb confiança.

Anar al contingut