L'Atlètic de Madrid ensopega a casa contra el feble Apoel xipriota (0-0)

L'Atlètic de Madrid va ser incapaç de fer un gol al feble Apoel de Nicòsia i va cedir un empat a zero en la primera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. A més, excepte en el tram final del matx, l'equip matalasser no va ser el dominador i encara pot donar gràcies que els xipriotes no guanyessin al Calderón. Els d'Abel Resino no van fer valer la seva teòrica superioritat i, sense joc col·lectiu, es van limitar a viure de les individualitats del "Kun" Agüero i Diego Forlán. En l'altre partit del grup D, el Chelsea va guanyar el Porto per 1-0 amb gol d'Anelka.

Abel Resino va veure amb desesperació com l'Atlètic de Madrid oferia la mateixa trista imatge a la Champions com a la Lliga. El primer temps dels matalassers va ser per oblidar i encara sort que no van encaixar cap gol en les dues oportunitats claríssimes que va tenir el davanter de l'Apoel Charalambides davant Sergio Asenjo. Per part local, les úniques opcions per marcar durant els primers 45 minuts van ser per al "Kun" Agüero i, posteriorment, per un intent d'aixecar la pilota per part de Jurado.

El segon temps va veure un Atlètic de Madrid amb la mateixa falta d'idees però més arribada. Així era novament Jurado, el que posava a prova al porter Chiotis. Després, una pilota que no pot rematar el "Kun" Agüero s'acaba convertit en un xut sense angle de Maxi Rodríguez. I a partir d'aquest moment el protagonisme, sense sort, va ser per a Forlán. Primer ho va intentar de falta. Després en un impressionant míssil que s'estavella al travesser. I a l'últim minut del partit amb un xut que treu novament miraculosament Chiotis. Així, Forlan va acabar maleint una nit per oblidar mentre que els jugadors de l'Apoel van celebrar l'empat com si fos una victòria amb els seus seguidors.