Primera

L'Atlètic de Madrid empata amb el Betis i apropa una mica més la lliga al Barça (0-0)

El conjunt 'colchonero' ha protagonitzat diverses accions de perill, però els verd-i-blancs, tot i el contratemps de la lesió del porter Dani Giménez, han tret un empat sense gols del Wanda Metropolitano

Miquel RibasActualitzat

L'Atlètic de Madrid, segon a la lliga i amb la plaça de lliga de campions assegurada, continua invicte al Wanda Metropolitano aquesta temporada, però no ha pogut guanyar el Betis aquest diumenge a la nit. És el cinquè empat a casa de l'equip de Diego Simeone, després dels que va firmar contra el Barça, el Vila-real, el Reial Madrid i el Girona.

Per contra, l'equip andalús segueix en ratxa i ha guanyat un valuós punt que li permet seguir pensant en la Lliga Europa. El tècnic Diego Simeone ha reservat  diversos titulars de cara a les semifinals de l'Europa League i ha estat a punt de pagar-ho car davant d'un Betis que ha estat  millor, però li ha faltat sort en els metres finals. El porter verd-i-blanc, Dani Giménez, ha hagut de ser substituït per lesió.

L'equip Quique Setién ha tingut diverses ocasions clares de gol; la millor, un xut al pal de l'exblaugrana Christian Tello en el minut 69. En el 74, Saúl  ha protagonitzat la millor oportunitat per als madrilenys amb una rematada que s'ha estavellat al travesser. 

Amb aquest empat, el Barça en tindria prou de sumar un punt a Riazor per proclamar-se campió de Lliga diumenge (20:45). Abans, però, si el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid no guanyen, el FC Barcelona s'emportarà el títol abans de jugar.

 

 

Anar al contingut